90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD

Hirdetések:  ArberK
45 000 000 Ft
90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÁRPÁD HÍD

Leírás

90 M2 MELEGKONYHAI ÉTTEREM ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ TULAJDONOSTÓL XIII BP GÖMB UTCA 5

Érdeklődni: aksales@freemail.hu, 06209912581.

Eladási feltételek:
Vételár: 45.000.000 Ft, ingatlan csere beszámítás lehetséges
Tulajdonjog eladó, tiszta, per és tehermentes tulajdonlappal
Magánszemély tulajdonostól eladó üzlethelyiség kategóriával
Nyitás-zárás korlátozás nincs, teljes felszereltség, engedélyek
Teljes melegkonyhai engedéllyel, alkohol árusítással korlátlanul

Ingatlan Helyszíne: 
Az étterem XIII kerület elegáns és központi részén található, Árpád Híd Gömb utca 5 szám alatt. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Országos Rendőr-főkapitányság, Budapest Főváros Levéltár, Országos Egészségbiztosítási Pénztár, Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, Center Point Irodaház, Teve Ház, Honvéd Kórház, City Angel Lakópark és egyéb fontos közintézmény, cég, lakópark, irodaház. A környéken sok szolgáltatás van, mint bank, posta, Aldi, Spar szupermarket szemben, benzinkút, gyermekmegőrző, kozmetika, gyógyszertár, parkolóház stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32 busz, 1 villamos, taxi állomás, bicikli út az étterem előtt. Gyalogos forgalom, sok irodista, fizetőképes család és fiatal, megújult Róbert Károly körút, zöld környezet, biztonságos környék.

Épület Jellemzői: 
A meleg konyhás vendéglátóegység egy normál állapotú muzeális tégla polgárház utcafrontján helyezkedik el, különleges és egyedülálló belsőépítészeti és vendéglátóipari feltételeket kínálva. Angyalföldön páratlan megoldást jelent a vendégek számára, ahol az eredeti boltíves pince harmonizál a korszerű technológia és tervezés tudományával.

Az Üzlethelyiség Jellemzői:
Bruttó 90 nm. alapterületű minimum 36 fő befogadására tervezett, igényesen felújított, teljes gépesítéssel rendelkező, kellemes hangulatú, hivatalos meleg konyhás és szeszes ital engedéllyel rendelkező vendéglátó egység, 5 éves múlttal rendelkező étterem. Eredeti faborítások, boltíves tégla falak, látvány kemence, egyedileg készített tölgyfa bútorok, kovácsolt vasszerkezetek, különleges LED fények és igényes színek teszik ezt a helyet különlegessé és moderné.

Európai normáknak, HACCP előírásoknak megfelelő akkreditált étterem, teljes vendéglátóipari engedélyekkel, full extra, modern kialakításban. Tiltás a dohányzásra és állatokra. Az étterem azonnal nyitható, teljes gépesítéssel, bútorzattal és tartozékokkal rendelkezik, evőeszközöktől kezdve a legapróbb berendezési tárgyakig, modern követelményeknek megfelelően.

Az étterem egyedülálló külső portállal rendelkezik, amely 12 méter hosszú. Kovácsolt vasból készült ablak és ajtó rácsok, teljes projektoros kivilágítás, reklám táblák, menü táblák, éjszakai LED fény, több ponton záródó kültéri biztonsági ajtó. A közös képviselet kizárólagos reklám hirdetési lehetőséget biztosít az étterem számára a társasház homlokzatán. Az éjszakai fények által az étterem esténként jól látható, messziről észrevehető és zárás után rendesen kivilágított közterületi helyen van. 

Az étterem előtt friss fák vannak ültetve, széles járda mellett külső terasz kialakítható, a közterülettől bérelhető, nővényekkel tovább díszíthető. Az étterem törzsvendég bázissal rendelkezik, kialakult vendégkőrrel, rendőrségi alkalmazottak körében kedvenc helynek számít, a környező társasházak és intézmények nagy közönséget jelentenek az újra nyitáshoz az új tulajdonos számára. Az ingatlan könnyen kiadható 1000 euró/hó ellenében vagy az új tulajdonos által üzemeltethető családi vállalkozásként.

Havi Költségek: 
Közös költség alapbiztosítással, szemétszállítással 20.000 Ft/hó 
Átlag rezsi 100.000 Ft/hó 
Távfelügyelet 6500 Ft/hó 
Homlokzati reklám 10.000 Ft/hó
Víz, gáz, áram egyedi mérőórák
Ipari áram, ipari szellőző rendszer
Ipari elszívó rendszer, ipari konyha
Rozsdamentes felületek HACCP
Minden hivatalos engedély megvan
T-Home Internet, telefon, Digi kábel tv bevezetve

Az Üzlet Méretei: 
Teljes méret: bruttó 90 nm, melyből a vendégtér 50 nm Belmagasság: 4 m 
Helyiségek: 2 db. vendégterem, vendég mosdó+wc (külön férfi-női), személyzeti mosdó+wc (unisex), közlekedő, iroda, száraz raktár, gépház, bárpult, konyha, előkészítő.

Parkolás: 
Parkolás az étterem előtt, fizetős övezetben. További parkolás közeli őrzőt parkolókon, MOL kútnál. Az étterem előtt mindig van parkolási hely illetve a közterülettől foglalható 1 db. beállási lehetőség az étterem előtt illetve az új tulajdonos vagy üzemeltető cég kedvezményes parkolhat a közterületen.
Új

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Bejelentkezés

Étterem értékelések

Guest - Laci
Finom ételek, olcsó árak, megfelelő adagok, kedves kiszolgálás, szép környezet, parkolási lehetőség. Szuper!
A 4 Évszak Palóc Bistorantról csak jót lehet mondani. Színvonalas, kellemes környezet, letisztult elegancia, ugyanakkor érződik benne a dinamizmus, ami egy ilyen high-tech helyhez illő, sőt szinte követelmény is. Az ételek, amiket kóstolnunk kiválóak voltak, palóc hagyományok, új stíl, nem az a fell...
Guest - Némedi Petra
A levesek nagyon jók, ahogy a Booster és a palacsinta is. Árban és minőségben is abszolút ajánlott kategória.
Guest - Gudenus László
Első alkalommal külföldi ismerőseinkkel látogattunk ide, másodjára acsaláddal tartottunk egy rendezvényt itt és meg voltunk elégedve a szolgáltatással és az ételek minőségével is. Köszönjük a lehetőséget.
Guest - Fedak Agnes
Osztàlyon feluli! Francia baratainkkal mentunk ebédelni kastély latogatas utan, igazi kiralyi kiszolgalasban volt részunk modern valtozatban, és az ételek minosége kifogastalan volt! koszonet a felszolgaloknak, kisegitoknek, mindenkinek aki az nap korulottunk volt és kulon koszonet a chéfnek az ajan...

Gasztro ajánló

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Étterem kereső

Kedves Olvasónk!

Ha szívesen írna gasztro blogot vagy gyakran jár étterembe és másokkal is megosztaná tapasztalatait, szívesen helyet adunk Önnek! Szóljon nyugodtan!

Hirdessen nálunk!

Havi 10.000 Ft-ért korlátlan megjelenést kap (bevezető akció). További info itt!

Hirdetés kereső


Éttermek, figyelem!

Nyereményjátékainkhoz és étterem ajánlóinkhoz éttermeket keresünk! Cserébe komoly reklámot biztosítunk! Érdeklődni itt lehet!

Belépés

Olvasóink

Oldalainkat 86 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél