100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó

Hirdetések:  ArberK
350 000 Ft
100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített étterem kiadó

Leírás

100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített felújított étterem kiadó magánszemély tulajdonostól a XIII kerület Gömb utca 5 szám alatt, Árpád Híd közintézményes és irodaházas vonzó környezetében.

Tulajdonos elérhetőségei: 06202922801, aksales@freemail.hu

Éttermünk Pályázatot Hirdet Új Üzemeltető Cégre. Profi Hozzáállással, Hosszú Vendéglátóipari Tapasztalattal, Erős Referenciákkal Rendelkező Üzemeltető Céget Keresünk Éttermünk Működtetésére És Vezetésére, Tevékenysége És Hírneve Folytatására. Teljes Infrastruktúrával, Kompletten Bocsátjuk Rendelkezésre, Hosszútávú Bérleti Szerződéssel. Csak Komoly Üzemeltetők Jelentkezését Várjuk. Üdvözlettel, Vezetőség

Név váltás, profil váltás, csatlakozás étterem lánchoz megbeszélés tárgyát képezi, alkalmas kávézónak, pubnak, gyors étteremnek, hamburgeresnek, gíroszosnak, pékségnek stb.

Bérlési Kondíciók:
Bérleti díj 350.000 Ft/hó + rezsi
Szerződéskötéskor 3 havi kaució + 1 havi bérleti díj
Szerződés időtartama 1 év próbaidő + minimum 1 év

Ingatlan Helyszíne:
Az étterem XIII kerület elegáns és központi részén található, Árpád Hídi Gömb utca 5 szám alatt. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Országos Rendőr-főkapitányság, Budapest Főváros Levéltár, Országos Egészségbiztosítási Pénztár, Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, Center Point Irodaház, Teve Ház, Honvéd Kórház és egyéb fontos közintézmény, cég, lakópark, irodaház. A környéken sok szolgáltatás van, mint bank, posta, szupermarket, benzinkút, gyermekmegőrző, kozmetika, gyógyszertár, parkolóház stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32 busz, 1 villamos, taxi állomás, bicikli út az étterem előtt.

Épület Jellemzői:
A meleg konyhás vendéglátóegység egy normál állapotú muzeális tégla polgárház utcafrontján helyezkedik el, különleges és egyedülálló belsőépítészeti és vendéglátóipari feltételeket kínálva. Angyalföldön páratlan megoldást jelent a vendégek számára, ahol az eredeti boltíves pince harmonizál a korszerű technológia és tervezés tudományával.

Az Üzlethelyiség Jellemzői:

Bruttó 100 nm. alapterületű minimum 36 fő befogadására tervezett, igényesen felújított, teljes gépesítéssel rendelkező, kellemes hangulatú, hivatalos meleg konyhás és szeszes ital engedéllyel rendelkező vendéglátó egység. Eredeti faborítások, boltíves tégla falak, látvány kemence, egyedileg készített tölgyfa bútorok, kovácsolt vasszerkezetek, különleges LED fények és igényes színek teszik ezt a helyet különlegessé és moderné. Európai normáknak, HACCP előírásoknak megfelelő akkreditált étterem, teljes vendéglátóipari engedélyekkel, full extra, modern kialakításban. Tiltás a dohányzásra és állatokra. Az étterem azonnal nyitható, teljes gépesítéssel, bútorzattal és tartozékokkal rendelkezik, evőeszközöktől kezdve a legapróbb berendezési tárgyakig, modern követelményeknek megfelelően.

Az étterem egyedülálló külső portállal rendelkezik, amely 12 méter hosszú. Kovácsolt vasból készült ablak és ajtó rácsok, teljes projektoros kivilágítás, reklám táblák, menü táblák, éjszakai LED fény, kültéri több ponton záródó biztonsági ajtó. A közös képviselet kizárólagos reklám hirdetési lehetőséget biztosít az étterem számára a társasház homlokzatán. Az éjszakai fények által az étterem esténként jól látható, messziről észrevehető és zárás után rendesen kivilágított közterületi helyen van. Az étterem előtt friss fák vannak ültetve, széles járda mellett külső terasz kialakítható, növényekkel továbbdíszíthető. Az étterem törzsvendég bázissal rendelkezik, kialakult vendégkőrrel, rendőrségi alkalmazottak körében kedvenc helynek számít, a környező társasházak és intézmények nagy közönséget jelentenek az újranyitáshoz az új üzemeltető számára.

Havi Költségek:
Közös költség alapbiztosítással 20.000 Ft/hó
Szemétszállítás 3500 Ft/hó
Átlag rezsi 100.000 Ft/hó
Távfelügyelet 6500 Ft/hó
Homlokzati reklám 10.000 Ft/hó

Az Üzlet Méretei:
Teljes méret: bruttó 100 nm, melyből a vendégtér 50 nm Belmagasság: 2.8 m
Helyiségek: 2 db. vendégterem, vendég mosdó+wc (külön férfi-női), személyzeti mosdó+wc (unisex), közlekedő, száraz raktár, gépház, bárpult, konyha, előkészítő.

Parkolás:
Parkolás az étterem előtt fizetős övezetben vagy őrzött parkolóban. Teremgarázs vagy gépkocsibeálló a közeli lakóparkban bérelhető. Cégeknek a parkolás kedvezményesen megoldott a közterület által.
Kifogástalan

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Bejelentkezés

Étterem értékelések

Guest - Laci
Finom ételek, olcsó árak, megfelelő adagok, kedves kiszolgálás, szép környezet, parkolási lehetőség. Szuper!
A 4 Évszak Palóc Bistorantról csak jót lehet mondani. Színvonalas, kellemes környezet, letisztult elegancia, ugyanakkor érződik benne a dinamizmus, ami egy ilyen high-tech helyhez illő, sőt szinte követelmény is. Az ételek, amiket kóstolnunk kiválóak voltak, palóc hagyományok, új stíl, nem az a fell...
Guest - Némedi Petra
A levesek nagyon jók, ahogy a Booster és a palacsinta is. Árban és minőségben is abszolút ajánlott kategória.
Guest - Gudenus László
Első alkalommal külföldi ismerőseinkkel látogattunk ide, másodjára acsaláddal tartottunk egy rendezvényt itt és meg voltunk elégedve a szolgáltatással és az ételek minőségével is. Köszönjük a lehetőséget.
Guest - Fedak Agnes
Osztàlyon feluli! Francia baratainkkal mentunk ebédelni kastély latogatas utan, igazi kiralyi kiszolgalasban volt részunk modern valtozatban, és az ételek minosége kifogastalan volt! koszonet a felszolgaloknak, kisegitoknek, mindenkinek aki az nap korulottunk volt és kulon koszonet a chéfnek az ajan...

Gasztro ajánló

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Étterem kereső

Kedves Olvasónk!

Ha szívesen írna gasztro blogot vagy gyakran jár étterembe és másokkal is megosztaná tapasztalatait, szívesen helyet adunk Önnek! Szóljon nyugodtan!

Hirdessen nálunk!

Havi 10.000 Ft-ért korlátlan megjelenést kap (bevezető akció). További info itt!

Hirdetés kereső


Éttermek, figyelem!

Nyereményjátékainkhoz és étterem ajánlóinkhoz éttermeket keresünk! Cserébe komoly reklámot biztosítunk! Érdeklődni itt lehet!

Belépés

Olvasóink

Oldalainkat 72 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél