www.legjobbettermek.hu

Bodri Bor és Halásztanya



Bemutatkozás:
A Szekszárdról Mohács felé tartó országút mellett tálalható a Halásztanya. A 200 éves pincébôl és feldolgozóból kialakított 40 fô befogadóképességû étterem mellett külön borkóstoló terem is mûködik. A szekszárdi borok, a kadarka vagy a szintén fûszeres ízvilágú, zamatos kékfrankos a legjobb kísérôi a halászléknek, és a különféle halakból készült paprikás ételeknek. Halásztanyánk kínálatának középpontjában a ponty és a vegyes halászlé, valamint a csuka- és harcsapörkölt áll. A Bodri Pincészetben a fôszerepet játszó vörösök mellett a fehérborok is megtalálhatóak, melyekhez a nem paprikásan elkészített halételek kiválóan illenek. Kínálatunkban néhány más magyaros étel is szerepel.

Kapcsolat:

Cím: 7100 Szekszárd, Bátaszéki út 1.

Telefon: +36 20 982 3993

E-mail: rezso@gmail.com

Honlap:

Jellemzők:

Magyaros étterem

Nemzetközi étterem

Bankkártyás fizetés

Terasz, kerthelyiség

Parkoló

Képek: