Bodri Bor és Halásztanya
Bemutatkozás:
A Szekszárdról Mohács felé tartó országút mellett tálalható a Halásztanya. A 200 éves pincébôl és feldolgozóból kialakított 40 fô befogadóképességû étterem mellett külön borkóstoló terem is mûködik. A szekszárdi borok, a kadarka vagy a szintén fûszeres ízvilágú, zamatos kékfrankos a legjobb kísérôi a halászléknek, és a különféle halakból készült paprikás ételeknek. Halásztanyánk kínálatának középpontjában a ponty és a vegyes halászlé, valamint a csuka- és harcsapörkölt áll. A Bodri Pincészetben a fôszerepet játszó vörösök mellett a fehérborok is megtalálhatóak, melyekhez a nem paprikásan elkészített halételek kiválóan illenek. Kínálatunkban néhány más magyaros étel is szerepel.
Kapcsolat:
Cím: 7100 Szekszárd, Bátaszéki út 1.
Telefon: +36 20 982 3993
E-mail: rezso@gmail.com
Honlap: http://bodrihalasz.hu/
Jellemzők:
Magyaros étterem
Nemzetközi étterem
Bankkártyás fizetés
Terasz, kerthelyiség
Parkoló