Koncz László séf és csapata friss, hazai első osztályú alapanyagokból alkotta meg azt a kreatív és innovatív menüsort, ami felejthetetlen élménnyé varázsolja az étkezést. Az étel választékban a modern magyar ízvilág keveredik a kifinomult francia konyha stílusával. A mindig megújuló étlapon különleges, a szezonnak megfelelő fogások és ínycsiklandó desszertek szerepelnek. Célunk, hogy vendégeink tele hassal és egy komplett gasztronómiai élménnyel gazdagodva távozzanak tőlünk. Vendégeinket levendulaszirupos pezsgővel fogadjuk érkezéskor, a fogások előtt “amuse bouche”-t, azaz étvágygerjesztő falatokat és házi kenyeret zárásként pedig “petit four”-t, kis édességet szolgálunk fel. A stílusos menü mellé exkluzív hazai és külföldi borokat valamint koktélokat kínálunk.
A minőségi, elsősorban hazai alapanyagok kompromisszummentes szeretete és odafigyelés a részletekre – a La Perle Noire tulajdonosainak filozófiája valamint Koncz László séf sokéves tapasztalata és fiatalos vagánysága éttermünk esszenciája. Beszállító partnereinket gondosan válogatjuk, de séfünket gyakran láthatjuk korán reggel a piacon válogatni, hogy vendégeink mindig a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készült ételeket fogyaszthassák.
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként