Weboldal készítés éttermeknek

A legjobb éttermek Budapest területén - csak Önért!

péntek, 08 augusztus 2014 00:00

Hajósinas Bistro Dunabogdány

Értékelés:
(19 szavazat)

4 nép konyhája
A Dunakanyarban élő nemzetiségek különleges ételei. Magyar, szlovák, sváb és balkáni ételek bistro stílusban.

 

Ha nem a megszokott ételekre vágysz, amit máshol is ehetsz és ha kíváncsi vagy arra, milyen különleges de mégis egyszerű ételei vannak a Dunakanyarban élő nemzetiségeknek, látogass el hozzánk!
Az itt lakó magyar, szlovák, sváb és balkáni népek által készített ételeket vettük alapul étlapunk kialakításakor, de részben igyekeztünk elszakadni a hagyományoktól.
Lám, ez lett belőle.

Kínálatunkban megtalálható a fürj, harcsa, kacsa, sertés és marhahús, tehéntúró, kecskesajt, juhsajt, különféle saláták és desszertek, de persze a vegetáriánusokról és a gyerekekről sem feledkeztünk meg.

Nem vagyunk gyorsétterem, de tudjuk, ha hozzánk betérsz éhes is lehetsz, vagy igyekszel tovább tekerni a bringáddal, vagy továbbszáguldani a Dunakanyar következő látnivalójához, ezért nem kell sokáig várnod az ételedre.
Persze, ha jól érzed magad nálunk, addig maradsz, ameddig csak akarsz.
Akár nálunk is alhatsz, mert van néhány szobánk is a fáradt utazóknak.

Ha gyerekekkel térsz be hozzánk és szeretnél legalább 10 perc nyugalmat, addig ők játszhatnak a játszóterünkön, vagy rajzolhatnak valamit apának és anyának a fatáblára.

Nemcsak ételeinkkel, hanem italkínálatunkkal és az alapanyagok tekintetében is igyekszünk különlegeset nyújtani.
Egyrészt törekszünk arra, hogy egyre nagyobb mértékben használjuk fel és kínáljuk a helyi és környékbeli termelők termékeit, de persze nem megyünk el szó nélkül az ország más részein készített kiválóságok mellett sem.

A tágabb értelemben vett környékünkről megtalálhatóak nálunk az Öregetesi Palóc pálinkák, Fóti kézműves sörök, csereháti juhsajtok, a fürj home madárkái és tojásai, a Szentendrei szigeten termelt gyümölcsök, zöldségek és tejtermékek, valamint egy helyi kis kávé manufaktúra finomságai is.
Ezek mellett persze a Szatmárban készített Panyolai pálinkák, Tokajból a Royal Tokaji borai, Egerből a Thummerer Pincészet kiválóságai, Szekszárdról Dúzsi Tamás roseja és persze Tök (jó) pincészete, a Nyakas borai is, melyet nemcsak ti, de én is Aligvárom, hogy megkóstolhassak.
Valamint azt se felejtsük el, hogy a Mousse au’ chocolate desszertünket Szerencsi étcsokoládéból készítjük…

Kellemes időtöltést és persze jó étvágyat kívánunk!

További információk

  • Cím:

    2023 Dunabogdány, Kossuth Lajos út 244.

  • Telefonszám: 06-20-9100-899
Megjelent: 1901 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 08 január 2015 08:11

Értékelje az éttermet!

Hozzászólás vendégként

0
a Felhasználási Feltételeket.
  • Nincs hozzászólás

Gasztro ajánló

  • 1
  • 2
  • 3

Étterem kereső

Kedves Olvasónk!

Ha szívesen írna gasztro blogot vagy gyakran jár étterembe és másokkal is megosztaná tapasztalatait, szívesen helyet adunk Önnek! Szóljon nyugodtan!

Éttermek, figyelem!

Nyereményjátékainkhoz és étterem ajánlóinkhoz éttermeket keresünk! Cserébe komoly reklámot biztosítunk! Érdeklődni itt lehet!

Belépés

Olvasóink

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél