Abban, hogy mindez szerencsésen valóra vált, döntő szerepe van feleségemnek, Zsuzsannának, akitől volt szerencsém megtanulni, hogy miben is áll az igazi vendéglátás és konyha. Hosszú éveken át mi ketten – Zsuzsi pincérként, jómagam szakácsként – alkottuk a Carpaccio személyzetét, és bár mára a szakmájukat a legmagasabb szinten űző, elkötelezett kollégákkal egészült ki a csapatom, én ma is itt töltöm szinte minden időmet. Ez ugyan kétségtelenül sok lemondással jár, de a fáradságért busásan kárpótol a vendégek elismerése. Őszinte kritikájuk, hűségük és szeretetük nélkül aligha értünk volna el bármit is. Nekünk a Carpaccio az életünk, és reményeim szerint ez még sokáig így is marad – hogy azután egy szép napon átadjam majd a fehér kötényt valamelyik gyermekemnek.
Comments | Hozzászólás írása
- Nincs hozzászólás
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként