Medvék egy belvárosi étteremben
Éttermünket ellepték az aranybarna plüss mackók! Ezt neked is látnod kell, ezért szeretettel meghívunk a ZONA-ba. Bemutatnánk neked a macikat, akik gyakorta ücsörögnek látványteraszunkon, élvezik a kellemes késő nyári időt és szívesen kóstolják ételeinket, valamint koktéljainkat.
Magyarországon mindig is nagyon népszerű volt gasztro vállalkozást indítani, ám arról sokan elfeledkeznek, hogy egy étterem vagy söröző indítása vagy üzemeltetése jóval költségesebb és teljesen más feladatokkal jár, mint egy hagyományos vállalkozás vezetése. Az ebben tapasztalatlanabbak szerencsére profi csapathoz fordulhatnak, akik tételesen átvizsgálják az üzleti tervet, majd végig is segítenek az egyes folyamatokon. A szakma kérdéseiről Rétfalvi-Kurucz Alexandrát, mint üzletnyitási tanácsadót, konyhatechnológust kérdeztük.
Szerencsére a hír igaz, az angol sztárszakács Jamie Olvier tavasszal a Budai Bárban nyitja meg Európa harmadik Jamie's Italian éttermét.
Az augusztusban leadott pályázatok közül a zsűri kiválasztotta a 12 legjobb pályamunkát. December 13-án jön a következő forduló, majd február 18-án döntő, hat résztvevővel. A nyertesek a folytatásban!
A Balaton-felvidék egyik legizgalmasabb éttermének vezetőjét faggattuk! Kérdezz tőle te is! Szólj hozzá bátran!
Aligha van férfi Magyarországon, aki ne szeretné a sör valamilyen formáját. Épp ezért teljes mértékben ideje volt, hogy a nagy gyárak sörrel szembeni két fő bűnét szép lassan a kisebb sörfőzők orvosolják.
A nagyok már megkezdték a felkészülést a Karácsonyra. Két kiváló lehetőség, hogy élménnyé varázsoljuk a Szentestét.
Van valami egészen felemelő abban, amikor a két, amúgy is remek termékeket készítő iparág összefog és egy harmadik, nem kevésbé zseniális dolgot hoz létre. Így volt ez a gyümölcsalapú lekvárok és a jó villányi borok találkozásakor is. Az eredmény pedig egyszerűen zseniális.