Étlapunkat egy gasztronómiai szakember 1839-ben elhangzott mondatával konferáljuk fel. "A zseniális ötlet, hogy a paradicsomot hozzáadják a tésztához és a pizzához, nemcsak a nápolyiak több generációját tette boldoggá, hanem mindenkit, aki szereti és értékeli az olasz konyhát." Ezért is választottuk a Pomo D'oro nevet, amely ebben a formában paradicsomot is jelent.
Az eredetiség számunkra nagyon fontos, ezért konyhafõnökünk, Rosario az igazi tradicionális ételek mellett saját receptgyûjteményébõl is számos ínycsiklandó fogást készít el. Éttermünk gasztronómiai nevezetességei közé tartoznak a vendégtérben készülõ ételkülönlegességek, amelyek nemcsak látványban nyûgözik le a vendégeket, de aki egyszer megkóstolta, az egy örökreszóló ízélménnyel is gazdagodik. Visszatérõ vendégeink jól tudják, hogy nálunk nap mint nap új fogások kerülnek az asztalra, legyen szó akár ritkán fellelhetõ gombákról,akár halkülönlegességekrõl, vagy az évszakhoz igazodó friss idény zöldségekrõl, hiszen valami érdekességet, kuriózumot mindig rejt a kínálatunk.
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként