Weboldal készítés éttermeknek

A legjobb éttermek Budapest területén - csak Önért!

péntek, 08 augusztus 2014 00:00

1552 Étterem Eger

Értékelés:
(4 szavazat)

A történelem, a látvány, a hangulat mellett a gasztronómia is helyet kap május végétől az Egri Várban. A 1552 étterem és az Amulett kávézó csodás környezetben, a helyhez méltó színvonalon várja a látogatókat, egy csipet kulináris élvezettel is hozzájárulva a vár nyújtotta élményekhez.

- Elsősorban klasszikus magyar ételeket kínálunk, a mai elvárásoknak megfelelően, a magyar mellett pedig török ízeket is ajánlunk vendégeinknek.
- Öt neves egri borász legkiválóbb borait kóstolhatják nálunk, és lesz ház bora is, amely szintén az egri dűlőkből származik.

Az 1552 étterem elsősorban a helyszín miatt lesz exkluzív, hiszen nem csak az igényes kialakítás, a belső térben elhelyezett, a vár kiállításainak összefoglaló bemutatója lesz vonzó, hanem a 80 fős terasz is egy külön élményt ad az elfogyasztott menühöz.

További információk

Megjelent: 2934 alkalommal

Értékelje az éttermet!

Hozzászólás vendégként

0
a Felhasználási Feltételeket.
  • Nincs hozzászólás

Gasztro ajánló

  • 1
  • 2
  • 3

Étterem kereső

Kedves Olvasónk!

Ha szívesen írna gasztro blogot vagy gyakran jár étterembe és másokkal is megosztaná tapasztalatait, szívesen helyet adunk Önnek! Szóljon nyugodtan!

Éttermek, figyelem!

Nyereményjátékainkhoz és étterem ajánlóinkhoz éttermeket keresünk! Cserébe komoly reklámot biztosítunk! Érdeklődni itt lehet!

Belépés

Olvasóink

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél