1997-ben családi vállalkozás keretén belül nyitottuk meg éttermünket egy borospince átalakításával. Arra törekedtünk a kialakításnál, a bõséges étel és italválasztéknál, hogy kihangsúlyozzuk a táj gasztronómiai jelentõségét, és mindezt népies, hagyományos kereteken belül.
A kitartó, pontos munka meghozta gyümölcsét, hisz hamarosan egyre nagyobb népszerûségnek örvendhetett éttermünk. Olyannyira hogy 2000-ben (erre büszkék vagyunk) elnyerte „Szekszárd város kiváló vendéglõje” címet. A folyamatos munka, és fejlesztések (konyhafejlesztés, étel, italválaszték bõvítés…) aztán azt eredményezte, hogy 2003-ban –a városban egyedüliként- bekerültünk a HVG A’la cart nevû országos gasztronómiai útikönyvbe, jó eredménnyel.
A fejlõdésünk nem állt meg, hisz a tavalyi évben egy különtermet alakítottunk ki nemdohányzó vendégeink számára, – plusz 28 fõ férõhelyet jelentett- és teraszunkat is bõvítettük, így akár 80 fõ befogadására is képesek vagyunk.
Comments | Hozzászólás írása
- Nincs hozzászólás
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként