“A korábbi étterem, ahol a konyhát irányíthattam, két éve érdemli ki a Michelin Bib Gourmand minősítését, és ezt itt is célom elérni. A Petrus egy otthonos hely lesz. A világ legjobb éttermeinek tulajdonosa is séf. Van egy remek társam, egy kiváló csapatom a konyhán, a vendégeket kiszolgáló két legfőbb emberem 20 éve jó ismerősöm. Találtunk egy megszállott borszakértőt, én pedig az elmúlt években folyamatosan utazom és a legnagyobb helyektől a legkisebb francia bisztróig mindenhol tapasztaltam, figyeltem, tanultam. A mi előnyünk az, hogy tudunk főzni.
A Petrus nem egy fellengzős dolog. A petrezselyem egy nagyon mai alapanyag, de mégis egyszerű és mindenki tudja értelmezni. Nem akartam volna franciás nevet adni, vagy valami bonyolult élelmiszert választani. A petrezselyem egy megbízható, sokat használt cucc. Ezt fejezi ki a név. És hát igen. Gordon Ramsay legendás éttermét is így hívják egy legendás ital után. Összecsengenek ezek a dolgok.
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként