Weboldal készítés éttermeknek

A legjobb éttermek Budapest területén - csak Önért!

szombat, 29 november 2014 00:00

Villányi borlekvár, egy újabb magyar sikertörténet!

Értékelés:
(2 szavazat)

Van valami egészen felemelő abban, amikor a két, amúgy is remek termékeket készítő iparág összefog és egy harmadik, nem kevésbé zseniális dolgot hoz létre. Így volt ez a gyümölcsalapú lekvárok és a jó villányi borok találkozásakor is. Az eredmény pedig egyszerűen zseniális.

Gyakorlatilag nincs másról szó, minthogy a kellően fűszerezett bort pont úgy felfőzik, lassú tűzön, mnt a gyümölcsöt. A véreredmény pedig egy fantasztikus ízű esszencia lesz, ami megőrizte a bor egészséges élettani hatását és harmonikus ízvilágát. Közben persze az alkohol a víztartalommal együtt elfő, így gyerekek is bátran fogyaszthatják. Jóféle sült húsok mellé egyenesen fejedelmi.

A villányi gazdák ráadásul nem is állnak meg itt, hanem tovább variálják az ízeket. A fehérboros lekvárt gyakran vaníliával főzik fel, citrommal és szegfűszeggel, ezért inkább deszertekhez ajánlható. A vörösboros lekvár már fahéjt és gyömbért is tartalmaz. Karácsonyra mindenki szerezzen magának, nem fogja megbánni!

További info és vásárlás itt!

borlekvar2borkelvar3

További információk

  • Cím:

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megjelent: 1708 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 29 november 2014 13:08
Tovább a kategóriában: Étteremnyitás - csináljuk okosan! »

Értékelje az éttermet!

Hozzászólás vendégként

0
a Felhasználási Feltételeket.
  • Nincs hozzászólás

Gasztro ajánló

  • 1
  • 2
  • 3

Étterem kereső

Kedves Olvasónk!

Ha szívesen írna gasztro blogot vagy gyakran jár étterembe és másokkal is megosztaná tapasztalatait, szívesen helyet adunk Önnek! Szóljon nyugodtan!

Éttermek, figyelem!

Nyereményjátékainkhoz és étterem ajánlóinkhoz éttermeket keresünk! Cserébe komoly reklámot biztosítunk! Érdeklődni itt lehet!

Belépés

Olvasóink

Oldalainkat 131 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél