Gyakorlatilag nincs másról szó, minthogy a kellően fűszerezett bort pont úgy felfőzik, lassú tűzön, mnt a gyümölcsöt. A véreredmény pedig egy fantasztikus ízű esszencia lesz, ami megőrizte a bor egészséges élettani hatását és harmonikus ízvilágát. Közben persze az alkohol a víztartalommal együtt elfő, így gyerekek is bátran fogyaszthatják. Jóféle sült húsok mellé egyenesen fejedelmi.
A villányi gazdák ráadásul nem is állnak meg itt, hanem tovább variálják az ízeket. A fehérboros lekvárt gyakran vaníliával főzik fel, citrommal és szegfűszeggel, ezért inkább deszertekhez ajánlható. A vörösboros lekvár már fahéjt és gyömbért is tartalmaz. Karácsonyra mindenki szerezzen magának, nem fogja megbánni!
Értékelje az éttermet!
Kérjük, lépjen be a hozzászóláshoz!
Hozzászólás vendégként